Interview: De kracht van Engineered Services


Maintenance Partners - Insights - Interview CEO Wim Schelfaut Engineered Services FeaturedDankzij technologische ontwikkelingen verandert het vak van onderhoudsspecialisten snel. Hoe worden deze ontwikkelingen ingezet in het voordeel van de klant?

Maintenance Partners (MP), al 15 jaar dé onderhoudsspecialist op het gebied van industriële roterende machines, verzorgt meer dan alleen onderhoud, reparatie en revisie. MP biedt engineered services aan, een totaalpakket waarbij het onderhoud volledig is afgestemd op het productieproces en de verwachtingen van de klant. Om deze allesomvattende service te kunnen bieden, gebruikt MP moderne, state-of-the-art instrumenten.

Directeur Wim Schelfaut: “Veel van onze klanten hebben machines van 40 tot 50 jaar oud. Oude machines dus, maar van hoge kwaliteit en vaak werken ze nog perfect. Met de engineered services die wij aanbieden kunnen we het onderhoud dusdanig optimaliseren, dat de klant geen zware investeringen hoeft te doen in nieuwe machines. We maken een actieplan voor het onderhoud van de bestaande machines en kijken daarbij naar alle parameters die van invloed zijn op het functioneren van de machine en het productieproces. Dat betekent in de praktijk: geen nutteloze, onrendabele herstellingen verrichten maar custom-made oplossingen aanbieden en meedenken met de klant.”

Lees het volledige interview op: http://insights.goomedia.nl/maintenance/