Welkom bij Maintenance Partners

Welkom bij Maintenance Partners

Wij zijn een groeiend bedrijf, dat gespecialiseerd is in het onderhoud, de herstelling en de revisie van industriële machines, zowel elektrisch als mechanisch roterend. Denk aan elektromotoren, pompen, tandwielkasten, generatoren, stoomturbines, turbocompressoren, zuigercompressoren en expanders. Dat kan bij de klant ter plaatse of in één van onze vestigingen.

5 gespecialiseerde vestigingen

Elk van onze vestigingen heeft zijn eigen specialiteit. De werkplaatsen en Zwijndrecht, Gent en Naninne beschikken elk over een uitgebreid machinepark en een flexibele buitendienst voor het onderhoud ter plaatse bij de klant.

GENT

Rich zich op klanten in Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Eén van de specialisaties is het reviseren van pompen en ander mechanisch roterend materieel.

NANINNE

Deze werkplaats, vlakbij Namen, richt zich op onderhoud voor de Waalse industrie en is gespecialiseerd in het onderhoud aan elektrische machines en transformatoren.

ZWIJNDRECHT

In Zwijndrecht worden elektrische- en mechanische roterende machines van alle formaten gereviseerd. Daarnaast is ook de rotorshop in Zwijndrecht gevestigd.

NANTES

MP France werd in 2016 opgericht na de overname van Leroux & Lotz Turbomachines. De vestiging in Nantes richt zich vooral op de Franse markt.

HAKKAS

In 2019 werd Maintenance Partners Sweden opgericht. Deze vestiging biedt lokale ondersteuning voor Klanten in Zweden.

 

Divers cliënteel in binnen- en buitenland

De klanten van Maintenance Partners zijn te vinden in vrijwel alle takken van de industrie en over de hele wereld! Werken bij MP betekent dan ook dat je in contact komt met bedrijven uit diverse sectoren zoals energie, petrochemie, staal, scheepvaart,  suiker, olie & gas en hernieuwbare energie.

 

Onze bedrijfswaarden

Met onze bedrijfscultuur onderscheiden we ons van sectorgenoten. Elke werknemer van Maintenance Partners belichaamt deze zes waarden

 

Onze bedrijfswaarden

Met onze bedrijfscultuur onderscheiden we ons van sectorgenoten. Elke werknemer van Maintenance Partners belichaamt deze zes waarden:

Expertise

In al onze activiteiten staat kwaliteit centraal. Onze mensen worden geselecteerd volgens hun expertise, vaardigheden en gedrevenheid en krijgen ook de kans om hun talenten te blijven ontwikkelen.

Flexibiliteit

In zowel grote als kleine projecten worden we regelmatig geconfronteerd met onverwachte situaties. De werknemers van Maintennce Partners worden verondersteld om daar op een correcte, vlotte manier mee om te gaan.

Respect

Werken bij Maintenance Partners betekent respect hebben voor anderen. Het is belangrijk om open te staan voor andere opinies: we kunnen namelijk allemaal leren van elkaar. Wie misbruik of nalatigheid vaststelt heeft de plicht om in te grijpen.

Dynamiek

Stilstaan is achteruitgaan. We verwachten van iedere werknemer de nodige dynamiek om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, op zoek te gaan naar verbeterpunten binnen processen en om die ook aan te geven.

Innovatie

Vernieuwing en innovatie vormen de kern van ons bestaan. Wij willen een internationale voortrekkersrol spelen als innovator, mede door het leveren van Engineered Services.

Gedrevenheid

Passie voor techniek zit in je genen. Bij Maintenance Partners krijgt iedereen de kans om die passie uit te oefenen. Wij zijn ervan overtuigd dat een gedreven, gepassioneerde medewerker altijd kwaliteit aflevert.

 

Wil je graag deel uitmaken van ons team en ons helpen om onze ambities te realiseren? Bekijk onze vacatures!

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures niet zichtbaar? Klik hier