Welkom bij Maintenance Partners

Howden Maintenance Partners is steeds op zoek naar technisch talent!


 

Vacatures in de kijker:

Wie zijn we?

Howden is marktleider in ventilatoren, warmtewisselaars en compressoren, met toepassingen in o.a. energiecentrales, olie & gas
industrie en mijnen. Gevestigd in 26 landen met meer dan 6000 medewerkers. In maart 2023 werd Howden overgenomen door Chart Industries.

Howden Maintenance Partners is binnen de groep een groeiend servicebedrijf, dat gespecialiseerd is in het onderhoud, de herstelling en
de revisie van industriële machines, zowel elektrisch als mechanisch roterend. Denk aan elektromotoren, pompen, tandwielkasten, generatoren, stoomturbines, turbocompressoren, zuigercompressoren en expanders. Dat kan bij de klant ter plaatse of in één van onze vestigingen. Meer weten? Bekijk onze bedrijfsfilm.

Onze Missie, Visie en Waarden

 

Als onze klanten slagen, slagen wij ook.

Wij bouwen partnerships op met onze klanten zodat we hun doelen en ambities begrijpen, en gebruiken onze expertise om oplossingen te leveren die echte waarde toevoegen.

 

Onze diverse, getalenteerde en geïnspireerde mensen maken Howden.

We spelen elk onze rol, afgestemd op een gemeenschappelijk doel, en werken samen zodat we leren, groeien en het verschil maken.

 

Met klanten in gedachten en als One Howden zijn we toegewijd aan voortdurende verbetering als een manier van leven.

We dagen onszelf elke dag uit om efficiënter en effectiever te zijn in alles wat we doen.

 

Als markten zich ont-wikkelen, doen wij dat ook – het maakt deel uit van ons Howden-erfgoed, en van onze toekomst.

Wij zien verandering als een kans en gebruiken onze passie voor het oplossen van complexe problemen om innovatieve oplossingen te creëren.

Elkaar veilighouden is altijd onze eerste prioriteit.

We werken ethisch, met integriteit en transparantie en met respect voor de gemeenschappen waar we wonen en werken om bij te dragen aan het bouwen van een duurzame wereld.

 

Samen maken ze ons Howden Maintenance Partners

 

Waarom we graag werken bij Howden Maintenance Partners

ÉÉN FAMILIE OPPORTUNITEITEN INNOVATIE
Binnen Howden Maintenance Partners delen we dezelfde waarden en werken we aan hetzelfde doel. Dat doen we met volle passie en veel plezier. Darten in de namiddag, een kickertornooi of de gebruikelijke kwartaalvergadering waar de directie ons op de hoogte houdt van het reilen en zeilen… Er is één gemeenschappelijke factor: we doen het samen! Bij Howden Maintenance Partners werk je in een familiale omgeving die de vlakke structuur van een KMO combineert met de mogelijkheden van een internationale groep. Om je heen draaien… Het is niet zomaar een slogan. Het is een verbintenis! Revolving around you is jouw garantie voor ontwikkeling en groeimogelijkheden. Dat kan binnen Howden wereldwijd als je ambitie zo groot is. Het kan ook lokaal, waar ontwikkeling en het creëren van kansen centraal staan. Leren van elkaar, samen groeien, de kansen worden je geboden. Het is aan jou om ze te grijpen.

 

Innovatief zijn… Het zit in onze manier van handelen en denken. Innovatie zit in ons DNA. Voor onze medewerkers betekent dit dat geen dag hetzelfde is. We werken met innovatieve materialen aan innovatieve projecten en drukken zo onze stempel op de wereld om ons heen.

 

 

 

Zijn we een goede match? Laat van je horen!

 

Contacteer ons!

Stuur een email naar hrm@mp-howden.com of bel ons op het nummer +32 3 541 71 40