Welkom bij Maintenance Partners

Howden Maintenance Partners is steeds op zoek naar technisch talent. Bekijk onze vacatures op deze pagina en solliciteer direct!

Bezoek deze pagina en bekijk al onze vacatures.

Vacatures in de kijker

Ben je geïnteresseerd in één van deze vacatures of heb je vragen? Mail dan naar chiara.vercauteren@mp-howden.com of solliciteer via de vacatures op Workday.

 

Service Engineer @ Gent

We zijn op zoek naar servicetechniekers die bij de klanten machines (mechanisch) reviseren. Ze staan in voor de uitvoering van onderhouds-, inspectie- en herstellingswerken van projecten ter plaatse. Bij vereiste van een grondiger onderhoud staan ze in voor de demontage, zodat het onderhoud of de reparatie van de machine in de werkplaatsen kan gebeuren. Na het onderhoud of de reparatie gaan ze de machine weer opbouwen bij de klant. Heb je interesse? Bekijk op Workday

Technieker Wikkelaar @ Zwijndrecht

We zijn op zoek naar een junior of ervaren elektrisch wikkelaar voor het wikkelen en herwikkelen van elektromotoren en generatoren (statoren/rotoren/velden). Heb je interesse? Bekijk de vacature op Workday.

Technicien Mécanique Rotatif @ Naninne

Dans notre site à Naninne nous recherchons un mécanicien, responsable des montages mécaniques dans les ateliers, au moyen de dessins techniques, principalement pour des pompes, boîtes de vitesses, ventilateurs, souffleurs, petits compresseurs, etc. Plus de détails sur Workday

Mechanisch Technieker @ Zwijndrecht

We zijn op zoek naar techniekers met mechanische achtergrond die de mechanische montages uitvoeren in onze workshops in Zwijndrecht: montages, demontages, herstellingen, onderhoud, etc… De focus ligt op pompen, tandwielkasten, ventilatoren, etc… Heb je interesse? Workday

Field Supervisor Rotating Mechanical @ Zwijndrecht

We are looking for a supervisor who is in charge of the Service Technician and the Mechanics. Your employees go on-site to overhaul machines at the customer’s premises or -if more thorough maintenance is required- disassemble the machines so that maintenance or repair of the machine can be done in the workshop. You ensure a good working climate in which the employees are motivated to achieve the required objectives. Read more about this job on Workday;

 

 

 

Welkom bij Howden Maintenance Partners

Wij zijn een groeiend bedrijf, dat gespecialiseerd is in het onderhoud, de herstelling en de revisie van industriële machines, zowel elektrisch als mechanisch roterend. Denk aan elektromotoren, pompen, tandwielkasten, generatoren, stoomturbines, turbocompressoren, zuigercompressoren en expanders. Dat kan bij de klant ter plaatse of in één van onze vestigingen.

 

Onderdeel van Howden groep

Sinds 30 april 2021 is Maintenance Partners een onderdeel van Howden. Howden werd in 1854 opgericht door James Howden in Schotland als een maritiem ingenieursbureau. Ondertussen is Howden uitgegroeid tot een wereldleider in de productie van lucht- en gasverwerkingsoplossingen. Met de kracht van onze technische expertise en technologie speelt onze apparatuur een integrale rol in de processen van onze klanten en bieden wij veilige en betrouwbare oplossingen die zowel duurzaam als efficiënt zijn.

Howden ondersteunt meerdere sectoren, waaronder infrastructuur, energieopwekking, olie en gas, afvalwater, metalen, mijnbouw en transport.  

Wil je graag deel uitmaken van ons team en ons helpen om onze ambities te realiseren? Bekijk onze vacatures!

4 gespecialiseerde vestigingen

Elk van onze vestigingen heeft zijn eigen specialiteit. De werkplaatsen en Zwijndrecht, Gent en Naninne beschikken elk over een uitgebreid machinepark en een flexibele buitendienst voor het onderhoud ter plaatse bij de klant.

GENT

Richt zich op klanten in Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Eén van de specialisaties is het reviseren van pompen en ander mechanisch roterend materieel.

NANINNE

Deze werkplaats, vlakbij Namen, richt zich op onderhoud voor de Waalse industrie en is gespecialiseerd in het onderhoud aan elektrische machines en transformatoren.

ZWIJNDRECHT

In Zwijndrecht worden elektrische- en mechanische roterende machines van alle formaten gereviseerd. Daarnaast is ook de rotorshop in Zwijndrecht gevestigd.

NANTES

MP France werd in 2016 opgericht na de overname van Leroux & Lotz Turbomachines. De vestiging in Nantes richt zich vooral op de Franse markt.

Divers cliënteel in binnen- en buitenland

De klanten van Maintenance Partners zijn te vinden in vrijwel alle takken van de industrie en over de hele wereld! Werken bij MP betekent dan ook dat je in contact komt met bedrijven uit diverse sectoren zoals energie, petrochemie, staal, scheepvaart,  suiker, olie & gas en hernieuwbare energie.

 

Onze bedrijfswaarden