Engineered Services

Engineered Services

Engineered Services is de logische aanvulling op onze bestaande services (Reparaties, Onderhoudscontracten, Reliability & Engineering) en laat ons toe de volgende stap te nemen naast onderhoud en reparaties van roterende machines.

Een uitgebreide kennis van de functionaliteit van roterende machines binnen het productieproces laat Maintenance Partners toe om een uitgebreid programma aan te bieden van verbeteringen, re-design en optimalisatie. Deze aanpak resulteert in een op maat gemaakt concept waarbij veiligheid, toegevoegde waarde en machine betrouwbaarheid de prioriteit hebben.Engineered Services - Maintenance Partners
Deze visie is gebaseerd op het idee dat onderhouds- en betrouwbaarheidsoplossingen voor roterende machines de basis vormen voor het verbeteren van betrouwbaarheid, output en efficiƫntie van het gehele productieproces.

In het kort kan Engineered Services omschreven worden als meer leveren dan alleen reparaties. We doen dit door hoogwaardige materialen toe te passen, ontwerpen te verbeteren en het evalueren van roterende machines binnen het productieproces.