Herwikkelen van Canned Motor Pompen


Canned Motor Pompen

Bij canned motor pompen (in vloeistof ondergedompelde busmotor pompen) komt het regelmatig voor dat de wikkeling doorbrandt wanneer de pomp faalt. De levertijd voor nieuwe dit soort pompen is doorgaans meerdere maanden, maar het herwikkelen van canned motor pompen duurt in de meeste gevallen slechts twee weken.

 

Herwikkelen van Canned Motor Pompen

lassen canned motor pomp

Dit type pompen is ondergedompeld in vloeistof, daardoor is het van belang dat de pomp hermetisch afgesloten is. Het herwikkelen van canned motor pompen vereist dan ook specifieke kennis en ervaring zodat de betrouwbaarheid na reparatie gegarandeerd kan worden. Een reparatie wordt bij Maintenance Partners uitgevoerd volgens de volgende scope:

Testen pompstator op teststand

Demonteren van bus

Opnemen van wikkelgegevens

Blik opwaarderen

Zandstralen

Aanmaken van nieuwe spoelen

Isoleren van  stator

Aanmaken en leveren van dichtingen (afhankelijk van product)

Herwikkelen van de pomp

Lassen & Monteren van inox bus

Druktest

Testen van de lassen

Testen van stator op teststand

Resultaat: Kwaliteit & Levertermijn

Maintenance Partners heeft 30 jaar ervaring met het herwikkelen en repareren van canned motor pompen van alle merken van dit type pomp. Verschillende bedrijven uit de petrochemische en farmaceutische sector doen een beroep op ons voor het herstellen en repareren en canned motor pompen, omdat de levertermijn veel langer is dan de tijd die een reparatie in beslag neemt. Onze klanten zijn sinds lange tijd zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en levertermijn van Maintenance Partners op het gebied van canned motor pompen.

Meer informatie over reparaties aan canned motor of andere in vloeistof ondergedompelde  motor pompen? Contacteer ons via +32 (0)3 744 1501 of via de infopagina.