Solliciteren

Sollicitatieprocedure

Je bent enthousiast om bij Maintenance Partners te werken en je wilt solliciteren. Verneem hier hoe dit in zijn werk gaat bij Maintenance Partners.

Stap 1: Solliciteren

Je kan via onze site online solliciteren op een bepaalde vacature of een spontane sollicitatie insturen. We vragen je kort enkele persoonlijke gegevens achter te laten via het sollicitatieformulier op deze pagina en je kan je CV en motivatiebrief uploaden. We sturen je een bevestiging zodra wij alles goed ontvangen hebben.

Stap 2: Preselectie

Je kandidatuur wordt geëvalueerd door de Human Resources afdeling en er wordt gekeken of je profiel past binnen één van de vacatures.

Stap 3: Gesprekken

Word je op basis van je CV en motivatiebrief weerhouden, dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de afdelingsmanager en HR. Pas je in het plaatje, dan volgt er nog een gesprek met professionals uit andere afdelingen.

Stap 4: Welkom!

Als je deze bovenstaande stappen goed doorlopen hebt, heten wij je van harte welkom bij Maintenance Partners. Je wordt ondergedompeld in Maintenance Partners door onze onthaalopleiding. We maken je wegwijs in onze organisatie en maken dat je meteen aan de slag kan.


Fout: Contact formulier niet gevonden.