Werken bij MP

Werken bij Maintenance Partners

Werken bij Maintenance Partners betekent werken in een groeiend bedrijf wat gespecialiseerd is in het onderhoud van industriële machines. Ons doel is om te voldoen aan de hoogste verwachtingen van onze medewerkers, klanten en aandeelhouders. Dit doen we door betrouwbaarheid en Engineered Services te leveren voor roterende machines. Het karakter van het bedrijf wordt weerspiegeld in de 6 waarden: Expertise, Flexibel, Klantgericht, Dynamisch, Jong en Vernieuwend.

Gent | Naninne | Zwijndrecht

Maintenance Partners heeft drie werkplaatsen in België, elk met hun eigen specialiteiten. De werkplaats in Gent richt zich op klanten in Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Eén van de specialisaties is het reviseren van pompen en ander mechanisch roterend equipment. De werkplaats in Naninne, vlakbij Namen, richt zich op onderhoud in de Waalse industrie en is gespecialiseerd in het onderhoud van windturbines en transformatoren. In Zwijndrecht worden elektrische- en mechanische roterende machines  van alle formaten gereviseerd. Daarnaast is ook de rotorshop in Zwijndrecht gevestigd.

De werkplaatsen van Maintenance Partners beschikken alle drie over een uitgebreid machinepark en een flexibele buitendienst voor het onderhoud ter plaatse bij de klant.

Afhankelijk van de functie kan de standplaats dus Gent, Naninne of Zwijndrecht zijn.

Klanten

De klanten van Maintenance Partners zijn te vinden in vrijwel alle takken van de industrie en over de hele wereld! Werken bij MP betekent dan ook dat je in contact komt met bedrijven uit diverse sectoren zoals energie, petrochemie, staal, scheepvaart, papier, wind, suiker, olie & gas en hernieuwbare energie.

Maintenance Partners fietst voor ElektriciteitPersoneelsactiviteiten

Regelmatig worden voor- en door het personeel van Maintenance Partners activiteiten georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn een uitstap naar de kerstmarkt in Antwerpen, Start to Run en het beklimmen van de Mont Ventoux voor het goede doel:

 

Bekijk onze vacatures

Ben je net zo ambitieus en leergierig als wij en wil je bijdragen aan de groei van Maintenance Partners? Reageer dan op een van onze vacatures.