Opleiding onderhoudstechnicus: Eerste twee medewerkers aan de slag!


Vorig jaar begonnen 2 collega’s als stagiair aan de opleiding onderhoudstechnicus bij Maintenance Partners. Ondertussen zijn onze medewerkers geslaagd voor de opleiding onderhoudstechnicus en zijn ze bij Maintenance Partners aan de slag gegaan. Het VRT journaal maakte een korte reportage over het opleidingstraject, ook het volledige artikel is te lezen op deredactie.be 

talentenfabriek

De Opleiding Onderhoudstechnicus

De opleiding onderhoudstechnicus is een initiatief van De Talentenfabriek, dit is een is een samenwerkingsverband tussen Stad Antwerpen, VDAB, de paritaire vormingsorganisaties FTMA, VIBAM en de Vormingsfondsen voor de scheikundige nijverheid, de werkgeversorganisaties Agoria en essenscia en de werknemersorganisaties.

De Talentenfabriek heeft als doel om mensen warm te maken voor een job in de industrie en techniek.  De opleiding onderhoudstechnicus draagt bij aan een oplossing voor invullen van knelpuntberoepen in de industrie.

Meer informatie

Voor meer informatie, contacteer onze personeelsdienst via +32(0)3/5443212 of via de contactpagina. Dit artikel delen? Je vindt het ook terug op onze LinkedIn en Facebook pagina’s.