Maintenance Partners uit Zwijndrecht aanwezig op Jobevent “Part of Antwerp” (14/09 @ Eilandje)


Op donderdag 14 september is Maintenance Partners aanwezig op het Jobevent “Part of Antwerp”. Tijdens dit Jobevent van de Talentenfabriek staat werken in de haven in de kijker.

Maintenance Partners (MP), al ruim 15 jaar dé onderhoudsspecialist op het gebied van industriële roterende machines, verzorgt meer dan alleen onderhoud, reparatie en revisie. MP biedt engineered services aan, een totaalpakket waarbij het onderhoud volledig is afgestemd op het productieproces en de verwachtingen van de klant. Om deze allesomvattende service te kunnen bieden, gebruikt MP moderne, state-of-the-art instrumenten en machines.

Voor technische profielen biedt MP dan ook een waaier aan mogelijkheden om bestaande kennis en ervaring ten volle te benutten of nieuwe mogelijkheden te ontdekken. ‘Diversiteit in Techniek’ is bij ons niet enkel een slogan maar dagelijkse realiteit.

Jobbeurs en workshops

Industriële, maritieme en logistieke bedrijven kunnen die dag hun bedrijf voorstellen aan geïnteresseerde werkzoekenden en dit in een ontspannen sfeer en op een unieke locatie. Werken in en rond de haven staat centraal. De Talentenfabriek zet ook minder bekende beroepen in de kijker.

Voor de werkzoekenden is er een aanbod workshops en ze kunnen advies inwinnen over verdere opleidingen en solliciteren.

Vacatures MP

Voor de korte- en middellange termijn zijn we op zoek naar nieuwe collega’s in zowel technische of ondersteunende functies.

Kom even langs op onze stand en ontdek onze waaier aan openstaande vacatures.

Praktisch

Wanneer

Op donderdag 14/09 tussen 13u00 en 16u00 stellen werkgevers uit de sectoren logistiek, chemie en technologie hun havenbedrijf voor aan geïnteresseerde werkzoekenden.

 

Waar

Het jobevent gaat door op ’t Eilandje bij Lazy Jack (Kattendijkdok Oostkaai 22a – Antwerpen)

 

Meer informatie

Bezoek de site www.talentenfabriek.be voor meer informatie over “Part of Antwerp”.

Heb je vragen over onze vacatures? Bel onze personeelsdienst op het nummer +32 (0)3 544 32 01

Kan je niet aanwezig zijn stuur dan zeker je CV door naar hrm@maintenancepartners.com