Maintenance Partners maakt nu deel uit van Howden


We zijn verheugd te melden dat Maintenance Partners vanaf nu deel uitmaakt van Howden (een portfoliobedrijf van KPS Capital Partners, LP “KPS”). 

Howden is een wereldwijde leverancier van bedrijfskritische lucht-, gas- en stoombehandelingsapparatuur en -diensten aan klanten over de hele wereld in sterk gediversifieerde eindmarkten en regio’s. Wij bieden geavanceerde expertise en kennis ter ondersteuning van het volledige productassortiment, waaronder ventilatoren, verwarmers, compressoren, blazers en stoomturbines. Meer informatie over onze producten vindt u hier. 

In samenwerking met onze klanten ontwerpen wij onze oplossingen om in elke toepassing uit te blinken en waarde te creĆ«ren door betrouwbaarheid en efficiĆ«ntie. Bovendien kan onze technologie worden uitgerust met onze unieke digitale oplossingen, zodat u in real time toegang hebt tot cruciale informatie die zorgt voor optimale prestaties van uw apparatuur en fabriek, en die de totale eigendomskosten verlaagt. Meer informatie over onze digitale oplossingen vindt u hier. 

Een opwindende toekomst voor Maintenance Partners en Howden 

Deze overname is een verdere stap in de strategie van Howden om klanten te voorzien van een volledig aanbod van diensten na verkoop dicht bij hun activiteiten. De overname van Maintenance Partners vormt een aanvulling op de digitale onderhoudsoplossingen en wereldwijde engineeringexpertise, en zal het gecombineerde klantenbestand in de EMENA-regio voorzien van geavanceerde oplossingen om de prestaties en uptime van hun kritische procesapparatuur te maximaliseren.

Wat betekent dit voor de klanten van Maintenance Partners?

De overname zal geen verandering brengen in de manier waarop Maintenance Partners dagelijks opereert.

  • Maintenance Partners zal alle merken van roterende apparatuur en turbomachines in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten blijven bedienen.
  • Voor de merken van apparatuur die deel uitmaken van de Howden-groep, kan Maintenance Partners nu ook volledige OEM-ondersteuning bieden, inclusief reserveonderdelen en engineering.
  • Uw contactpersoon bij Maintenance Partners blijft dezelfde en wij kijken ernaar uit om u hetzelfde niveau van dienstverlening te bieden.

 

Wij zijn toegewijd om u op de hoogte te houden en zullen contact met u opnemen bij eventuele updates of veranderingen tijdens de integratie met Howden. 

Indien u vragen heeft kunt u ons bellen op het nummer +32 3 541 71 40 of stuur ons een bericht:

    Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

    Mr.Ms.