Maintenance Partners in een nieuw jasje!


In de komende weken wordt de nieuwe werkkleding geïntroduceerd. Maintenance Partners wilde afstappen van de traditionele blauwe overalls en er werd gekozen voor moderne modellen die overeenkomen met de kleuren van de huisstijl van MP.

Na het vergelijken en testen van verschillende overalls werd een keuze gemaakt op basis van de volgende criteria:

  • Stijlvolle uitstraling, tweekleurige, eigentijdse ontwerpen met gekleurde details, contrasterende stiksels en een hoogstaande kleurvastheid
  • Heel handig: verschillende praktische zakken bieden optimale opbergruimte voor gereedschappen
  • Bewegingsvrijheid en draagcomfort: inzet van tricot materiaal van onder de oksels tot op de schouderbladen
  • Stevig en robuust: gemaakt van slijtvaste kwaliteitsstoffen, en met verstevigingen op plaatsen die extra gevoelig zijn voor slijtage

 

Veiligheid

Het is voor Maintenance Partners belangrijk dat werkkleding voldoet aan de hoogste eisen. De field overalls hebben bijvoorbeeld signaalbanden op de mouwen en broekspijpen. Zo zijn onze medewerkers beter zichtbaar maar is dit ook heel wat veiliger dan een brandbaar fluovestje.

Daarnaast zijn de overalls voor de buitendienst uitgevoerd in Delta Multiprotect materiaal. Dit materiaal is ontwikkeld met het oog op maximale bescherming, comfort en stijl. De kledingstukken zijn blijvend brandwerend en beschermen tegen o.a. een elektrische vlamboog. Ze zijn tevens antistatisch en chemicaliënafstotend.

Binnenkort is de nieuwe werkkleding overal te zien!