Haal het maximale uit uw assets


Productieprocessen genereren continu data (trillingen, druk, temperatuur, flow, etc…). Daarnaast is een grote hoeveelheid informatie beschikbaar uit diverse bronnen zoals rapporten, documenten, omgevingsfactoren en menselijk gedrag.

Van alle data wordt door bedrijven slechts 1/3 gebruikt voor analyse. Het potentieel van de rest wordt niet benut omdat de beschikbare tools niet krachtig genoeg of ontoereikend zijn.

Maintenance Partners biedt zelflerende analyse software die ongelimiteerde bronnen van live data, historische data en theoretische modellen vergelijkt en analyseert. Dit geeft klanten een krachtig instrument om beslissingen te nemen. De software kan onder andere ingezet worden voor:

 

Energiebesparing

Het meten en analyseren van een groot aantal verschillende parameters op installatieniveau, componentniveau en sub-componentniveau geeft inzicht in hoe energie bespaard kan worden

 

Predictief Onderhoud

Ga van curatief naar predictief onderhoud om vervolgens uitval en kosten te verminderen

 

Optimaliseren van Aankoopbeslissingen

Benchmarking en historische data kunnen worden ingezet om de scope van toekomstige investeringen in machines te optimaliseren

 

Productie Optimalisatie

Performance analyse draagt bij aan een verbeterde levensduur, flexibiliteit en efficiëntie

 

Compenseren van Verlies van Kennis

Geautomatiseerde rapporten helpen medewerkers om te gaan met groeiende hoeveelheden gegevens die gebruikt worden in het beslissingsproces. Dit draagt bij aan het compenseren van verlies van kennis waar industriële bedrijven in Europa in de komende jaren mee te maken zullen hebben.

 

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden die data analyse kan bieden voor uw organisatie? Bel ons op +32(0)3 541 71 40 voor een vrijblijvende introductie of stuur ons een bericht:

    Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

    Mr.Ms.