Eerste Bart Van Den Bossche Run levert 1200€ op voor het goede doel


Op 18/09 vond de eerste editie van de Bart Van Den Bossche Run plaats: een loopwedstrijd tussen de bedrijven Bilfinger en het organiserend bedrijf Maintenance Partners in een parcours uitgestippeld in de haven.

50 deelnemers

In totaal liepen van de twee bedrijven 50 deelnemers mee, waarvan 8 lopers voor het parcours van de 10 kilometer gingen. De 10 kilometer lopers gingen de strijd aan om de fel begeerde Bart Van Den Bossche Run Wisselbeker. Het parcours startte bij Bilfinger om vervolgens via een passage in het park van het centrum van Kallo te finishen bij Maintenance Partners. Het werd een mooie wedstrijd, bijgestaan door een warm najaarszonnetje.

Naast het parcours van de 10km was er ook een parcours van 5km voorzien alsook een wandelparcours van 1km voor de overige collega’s van Maintenance Partners.

VZW Bart Van Den Bossche

MP-run-0003De inzet voor Maintenance Partners was om zoveel mogelijk collega’s in beweging te brengen voor het goede doel VZW Bart Van Den Bossche. De VZW Bart Van Den Bossche is opgericht na het overlijden van Bart Van Den Bossche en heeft als doel belangeloos mensen te helpen. Hiervoor steunt de stichting andere goede doelen zoals Abajaa! en VZW Bijs.

De trotse winnaar van deze eerste editie was Gert Verbeeck van Maintenance Partners. Het evenement werd afgesloten bij Maintenance Partners met het uitreiken van de wisselbeker en het bekendmaken van het totale sponsorbedrag. De sponsoring heeft een cheque van 1200€ van opgeleverd voor de VZW Bart Van Den Bossche.

Met dank aan de deelnemers voor hun sportieve prestatie en financiële bijdrage voor het goede doel!