Borealis reikt ‘’Diplôme d’Excellence HSE’’ uit aan MP na grote shutdown 2016


Na het evalueren van de grote shutdown in één van de Franse Borealis fabrieken heeft Maintenance Partners het ‘’Diplôme d’Excellence HSE’’ uitgereikt gekregen voor het nemen van acties op het gebied van welzijn, veiligheid op de werkplek en milieu.

Maintenance Partners - Diplome Excellence HSE
Maintenance Partners – Diplome Excellence HSE

Diplôme d’Excellence HSE

Het ‘’Diplôme d’Excellence HSE’’ wordt door Borealis uitgereikt aan de top 3 contractors die tijdens de shutdown het beste hebben gepresteerd op het QSHE vlak. Veiligheid en milieu zijn voor Borealis de hoogste prioriteit en Borealis verwacht dat ook leveranciers voldoen aan de hoogste eisen.

Met het behalen van deze award laten de medewerkers van Maintenance Partners zien dat QSHE hoog in het vaandel staat en dat dit door één van de grootste chemieconcerns van Europa gewaardeerd wordt.

Werkzaamheden Maintenance Partners

Tijdens de 3 maanden durende Grand Arrêt van de hele fabriek waren gemiddeld 15 specialisten van Maintenance Partners aan het werk, waaronder supervisors, technicians, mechanics en projectmanagers. Maintenance Partners werd ingeschakeld voor de major en minor overhauls aan de turbomachines van de salpeterzuur- en de ammoniaklijnen van de fabriek. Deze lijnen zijn kritisch voor het productieproces van de klant en bestaan elk uit meerdere stoomturbines, compressoren en expanders.