Het sollicitatieproces_1

Onze bedrijfswaarden

Met onze bedrijfscultuur onderscheiden we ons van sectorgenoten. Elke werknemer van Maintenance Partners belichaamt deze zes waarden:

Expertise

In al onze activiteiten staat kwaliteit centraal. Onze mensen worden geselecteerd volgens hun expertise, vaardigheden en gedrevenheid en krijgen ook de kans om hun talenten te blijven ontwikkelen.

Flexibiliteit

In zowel grote als kleine projecten worden we regelmatig geconfronteerd met onverwachte situaties. De werknemers van Maintennce Partners worden verondersteld om daar op een correcte, vlotte manier mee om te gaan.

Respect

Werken bij Maintenance Partners betekent respect hebben voor anderen. Het is belangrijk om open te staan voor andere opinies: we kunnen namelijk allemaal leren van elkaar. Wie misbruik of nalatigheid vaststelt heeft de plicht om in te grijpen.

Dynamiek

Stilstaan is achteruitgaan. We verwachten van iedere werknemer de nodige dynamiek om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, op zoek te gaan naar verbeterpunten binnen processen en om die ook aan te geven.

Innovatie

Vernieuwing en innovatie vormen de kern van ons bestaan. Wij willen een internationale voortrekkersrol spelen als innovator, mede door het leveren van Engineered Services.

Gedrevenheid

Passie voor techniek zit in je genen. Bij Maintenance Partners krijgt iedereen de kans om die passie uit te oefenen. Wij zijn ervan overtuigd dat een gedreven, gepassioneerde medewerker altijd kwaliteit aflevert.

Het sollicitatieproces

Wanneer je solliciteert weet je graag waar je aan toe bent.
Solliciteer je bij Maintenance Partners? Dan doorloop je, als alles goed gaat, de volgende stappen:

 

1.

Solliciteer online

2.

Wij contacteren jou binnen de week

3.

Interview bij MP

 
 

4.

Testen bij MP en/of een dag meedraaien op de werkvloer

5.

Interview

6.

Ondertekening van je contract

 
 

Wil je graag deel uitmaken van ons team en ons helpen om onze ambities te realiseren? Bekijk onze vacatures!

 

Volg ons en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws: