Techniekers gezocht! Jobdag op 20 juni in Gent


Heb je interesse in techniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan op 20 juni naar onze jobdag in onze vestiging in Gent!

Maak op de jobdag kennis met ons team en kom alles te weten over de vacatures en carrièremogelijkheden binnen Maintenance Partners.

 

Wie zoeken we?

Wegens uitbreiding is Maintenance Partners op zoek naar mensen die gebeten zijn door techniek en die aan de slag willen in een dynamische KMO met toonaangevende klanten in binnen- en buitenland. We zoeken zowel specialisten met ervaring in hun vakgebied als schoolverlaters die willen starten in hun eerste job.

Op moment staan de volgende vacatures open:

Heb je interesse om te werken bij Maintenance Partners, maar staat jouw ideale vacature er niet tussen? Kom je dan zeker voorstellen op de jobdag, want iedereen met technisch talent is welkom!

 

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende functie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een jong, ambitieus en energiek team met een prettige en informele werksfeer. Daarnaast kan je je verder ontwikkelen door het volgen van vakgerichte opleidingen en we zorgen er telkens voor dat je werkt met moderne en state-of-the-art systemen.

 

Praktisch

De jobdag gaat door in onze vestiging in Gent. Het adres is Veeweg 11, 9000 Gent

Vooraf inschrijven voor de jobdag is niet nodig, je bent doorlopend welkom tussen 15.00 en 19.00!

 

Vragen?

Heb je ondertussen vragen? Stel ze aan onze personeelsafdeling. Dit kan door een mail te sturen naar hrm@maintenancepartners.com of te bellen naar het nummer +32 3 544 32 01